On és el repartiment de Benidorm ara? Canvis professionals, cirurgia estètica i tragèdia

[ad_1]

Va participar en deu sèries des del seu gran debut a ITV el 2007, però aquesta setmana la comèdia de Benidorm va acabar.

El programa d’humor va seguir els estiuejants i els empleats d’un complex turístic de tot inclòs a Benidorm, Espanya, i de totes les divertides bromes que s’hi van produir.

El creador i escriptor de la sèrie Derren Little va confirmar el 2018 “: Sí, és cert, després de mesos d’especulacions, finalment puc confirmar que la sèrie 10 de Benidorm va ser l’ÚLTIMA SÈRIE DE TV de @BenidormTVshow”.

Així que, quan la comèdia estimada va arribar a la seva fi a ITV, els membres del repartiment van seguir camins diferents i van emprendre noves iniciatives, però què en va passar?

Danny Walters

Danny Walters, de Benidorm, va passar a interpretar a Keanu Taylor a EastEnders

L’actor d’Essex, de 27 anys, va interpretar a Tiger Dyke a la sitcom ITV del 2014 al 2017.

No obstant això, Danny va fer un gran canvi quan va deixar la comèdia i es va unir a la telenovel·la de la BBC One EastEnders en el paper de Keanu Taylor.

Com a part del clàssic clan Taylor, Keanu es va embolicar ràpidament en el caos, però la seva gran història el va veure començar una aventura amb Sharon Mitchell (Letitia Dean) mentre sortia amb la seva fillastra Louise (Tilly Keeper), que posteriorment va tenir un fill amb cadascun d’ells. .

Danny va romandre a EastEnders fins que va deixar de fumar el 2019, amb les escenes finals de Keanu que es van emetre a principis del 2020 quan la seva història amb el clan Mitchell acabava.

És actiu a Instagram @danny_walters i ara té representació tant al Regne Unit com als Estats Units.

Jake Canuso

La llegenda de Benidorm, Jake Canuso, encara està regalant als fans una mica de màgia de Mateo

La llegenda de Benidorm, Jake Canuso, encara està regalant als fans una mica de màgia de Mateo

L’actor i ballarí italo-britànic, Jake Canuso, que va durar el temps amb el repartiment de Benidorm, va interpretar al barman de Solana Mateo Castellanos durant tota la carrera de la comèdia.

Després de la conclusió de Benidorm el 2018, Jake es va unir a diversos membres del repartiment a l’espectacle escènic Benidorm Live de Derren Little, que va fer una gira pel Regne Unit des de setembre de 2018 fins a abril de 2019 durant 250 espectacles.

Des del final de la seva carrera amb Benidorm, Jake va col·laborar una vegada més amb Derren a la seva sitcom de la BBC One Scarborough, interpretant el paper de Tony Peroni a la sèrie del 2019.

Actualment, Jake ofereix missatges de pagament personalitzats com Mateo a través del servei de vídeo Memmo, que va tuitejar a l’abril: “Sento que Mateo està fent molta feina per enviar missatges de vídeo personalitzats directament des de la Costa Blanca”.

Sheila Reid

Sheila Reid continua sent una estrella de l'escenari i la pantalla des que va deixar Benidorm

Sheila Reid continua sent una estrella de l’escenari i la pantalla des que va deixar Benidorm

Lovely Madge Harvey va ser interpretada per Sheila Reid a les sis primeres sèries de Benidorm, tornant per un paper recurrent a la setena edició i una estada de convidat a la vuitena sèrie el 2016.

Des que va deixar Benidorm, Sheila ha aparegut al drama de ciència ficció de Channel 4 Humans el 2018 com a Iris, juntament amb un paper a la telenovel·la diürna de la BBC One Doctors com a ‘Speedy Sue’ l’any passat.

El 2018, Sheila també va aparèixer a la producció de Troilus and Cressida de la Royal Shakespeare Company

Sherrie Hewson

Sherrie Hewson ha estat franc sobre el tractament cosmètic des que va deixar Benidorm i ara apareix en una pel·lícula sobre The Krays

Sherrie Hewson ha estat franc sobre el tractament cosmètic des que va deixar Benidorm i ara apareix en una pel·lícula sobre The Krays

Sherrie Hewson és més coneguda pels espectadors del Regne Unit pels seus papers de telenovel·la a Coronation Street, Crossroads i Emmerdale, però també pel seu paper com a ponent de Loose Women del 2003 al 2017.

El 2013, Sherrie es va unir a Benidorm en la seva cinquena sèrie en el paper de Joyce Temple-Savage, la nova gerent de l’hotel Solana.

Hewson va romandre com a membre bàsic del repartiment fins a la cancel·lació del programa després de la seva desena edició.

L’any passat, Sherrie va aparèixer en un especial de celebritats del programa de jocs ITV Tipping Point i haurà d’aparèixer a la propera pel·lícula britànica The Krays: New Blood, en el paper de Joan.

El 2020, Sherrie també va aparèixer a Loose Women per discutir la seva decisió de sotmetre’s a un procediment cosmètic de lifting facial.

Ella va revelar: “No sóc estúpida, sé quina edat tinc, tinc arrugues, només volia tenir una mica de grollera i em va fer sentir una mica millor amb mi mateixa.

“M’ha fet sentir que puc mirar-me al mirall”.

Oliver Stokes

Oliver Stokes és pare i pescador aficionat des de la seva etapa a Benidorm

Oliver Stokes és pare i pescador aficionat des de la seva etapa a Benidorm

Oliver va fer el paper de descarat Michael Garvey a les set primeres sèries de Benidorm del 2007 al 2015.

Després de la seva sortida de Benidorm, Oliver va continuar tenint un paper en dos episodis de Casualty com Sean McKern el 2017.

Des que va tenir un paper menys actiu a la indústria de l’entreteniment, Oliver, de 22 anys, ara es pot veure a Instagram publicant orgulloses fotos del seu petit fill i mostrant la seva passió per la pesca.

Hannah Hobley

Hannah Hobley ha estat activa al teatre i a les xarxes socials des que va marxar de Benidorm

Hannah Hobley ha estat activa al teatre i a les xarxes socials des que va marxar de Benidorm

L’actriu Hannah Hobley, de 32 anys, va interpretar a l’adolescent Chantelle Garvey a les tres primeres sèries de Benidorm del 2007 al 2009, convertint-se memorablement en una jove mare de la sèrie.

Des que va marxar de Benidorm, Hannah ha assumit papers teatrals, inclosos papers en produccions escèniques de Sleeping Beauty i Dick Whittington.

Hannah és molt activa a les xarxes socials, incloses Instagram i TikTok, i sovint es pot veure produint contingut divertit.

L’actriu també comparteix diversos retrocessos al seu temps a Benidorm com a part del clan Garvey.

L’any passat, enmig de la pandèmia del coronavirus, Hannah va escriure: “Amb l’esperit de recordar, la temporada #TBT de Benidorm. Si us aïlleu i necessiteu una rialla, totes les temporades es poden trobar a Netflix”.

Kenny Irlanda

L’estrella de Benidorm, Kenny Ireland, va morir tristament de càncer de cervell el 2014

L’estrella de Benidorm, Kenny Ireland, va morir tristament de càncer de cervell el 2014

L’actor i director teatral escocès Kenny Ireland va interpretar el popular paper de Donald Stewart a Benidorm des dels seus inicis fins a la seva mort als 68 anys el 2014.

La batalla de Kenny contra el càncer de cervell es va anunciar un mes abans de la seva mort, el juliol de 2014, amb els seus últims episodis de Benidorm a la sisena sèrie.

Derren Little va escriure en aquell moment a Twitter: “Nois terriblement tristos, nois. Kenny Ireland ha perdut la seva llarga batalla contra el càncer aquest matí. Et trobo a faltar molt, ja estimat amic. X”.

Posteriorment, el personatge de Donald va ser assassinat i plorat a la pantalla en la vuitena carrera del programa.

Asa Elliot

El cantant Asa Elliot va aparèixer a Benidorm des del 2010 fins al 2014

El cantant Asa Elliot va aparèixer a Benidorm des del 2010 fins al 2014

L’actor i cantant britànic Asa Elliot va aparèixer a Benidorm des del 2010 fins al 2014 i més tard es va unir a Benidorm Live després del final del programa.

El 2018, Asa també va aparèixer i va cantar a Doo Wop Generations de PBS, interpretant Aquells canvis màgics.

El 2020, Asa va revelar que havia cantat als creuers fins que la pandèmia del Covid-19 va interrompre la seva feina.

Des d’aleshores ha assumit la feina com a conductor de repartiment ASDA per complementar els seus ingressos en aquests moments difícils.

Asa va dir a la BBC Look North l’impacte de la pandèmia en la indústria de l’entreteniment, segons The List: “Realment ens ha colpejat completament. Encara no sabem quan tornarem a treballar”.

Va afegir el seu temps com a conductor de repartiment: “Només he trobat uns quants fans de” Benidorm “. L’altre dia vaig lliurar a una dama de Hornsea i va quedar molt impactada”.

Tony Maudsley

Tony Maudsley és ara un habitual de Coronation Street des del final de Benidorm

Tony Maudsley és ara un habitual de Coronation Street des del final de Benidorm

L’actor anglès Tony Maudsley és conegut sobretot pel seu paper de perruquer Kenneth Du Beke a Benidorm, paper que va jugar des del 2011 fins al final del programa el 2018.

Tony, de 53 anys, també va repetir el paper de Kenneth per a la prova de Benidorm Live del 2018 al 2019.

Des del final de la sitcom, ha aparegut com a Spearman a la sèrie dramàtica Summer of Rockets de la BBC Two Cold War i, posteriorment, va aconseguir el paper divertit del director funerari George Shuttleworth a Coronation Street el 2020 i ha estat un element bàsic del sabó des de la seva introducció.

Actualment, George treballa amb l’enganyós Todd Grimshaw als seus directors funeraris del programa, mentre que també experimenta friccions amb la mare de Todd, Eileen.

Johnny Vegas

Johnny Vegas continua sent un habitual de la televisió des que va deixar Benidorm

Johnny Vegas continua sent un habitual de la televisió des que va deixar Benidorm

La llegenda del còmic Johnny Vegas va aparèixer a les tres primeres sèries de Benidorm com Geoff Maltby també conegut com “L’Oracle”, tornant a repetir el seu paper a la setena a la novena sèrie del 2014 al 2017.

Des que va deixar Benidorm, Johnny ha aparegut com a ponent habitual en el concurs QI de la BBC i també a l’edició de famosos de Gogglebox, juntament amb la veu del personatge d’Asbo a la pel·lícula Aardman Animations de 2018, Early Man.

Johnny també ha fet aparicions en altres programes d’humor com la sitcom Red Dwarf i el programa de jocs Taskmaster.

En la seva vida personal, Johnny es va separar de la seva dona i la presentadora de televisió Maïa Dunphy l’any passat, després d’haver-se casat el 2011.

Dunphy va dir a Dublin Live l’any passat: “Johnny i jo ara no estem junts. És difícil i desgarrador i és una font de tristesa diària per a mi.

“És una cosa sobre la qual sóc deliberadament nebulosa perquè no vull que defineixi Tom [the couple’s son] ni jo, ni vull parlar-ne públicament.

“Com moltes persones en la mateixa situació, estic fent tot el possible per seguir amb la vida en circumstàncies doloroses”.

Siobhan Finneran

Siobhan Finneran ha florit en dramatúrgia i comèdia des de Benidorm

Siobhan Finneran ha florit en dramatúrgia i comèdia des de Benidorm

L’antiga actriu de Downton Abbey, Siobhan Finneran, va interpretar a Janice Garvey a Benidorm des del 2007 fins a la setena edició del programa el 2015.

Ella i Steve Pemberton van anunciar la seva decisió d’abandonar el programa durant la sisena sèrie de Benidorm, amb Siobhan explicant a Què hi havia a la TV en aquell moment: “Estàvem en un estat terrible. Va ser la nostra decisió d’aturar-nos, però encara va ser desgarrador. Moltes coses d’estrelles convidades – gent brillant com David Bradley – han dit que és una meravella i tenen raó.

Ella va afegir: “Així que va ser realment molest d’acomiadar-se del repartiment i de la tripulació. Sabeu que no anireu a treballar mai més amb ells. Després, tornar a casa i pensar:” Blimey, en realitat ho hem fet ‘, és bastant quelcom “.

Des que va sortir de Benidorm, Siobhan ha aparegut com a Clare Cartwright en el dramàtic drama criminal de la BBC One Happy Valley, ha aparegut al drama criminal The Moorside basat en la desaparició de Shannon Matthews, la sèrie de comèdia de la BBC The Other One, i l’any passat va aparèixer al thriller de Netflix El foraster.

Steve Pemberton

Steve Pemberton ha guanyat un BAFTA des que va deixar Benidorm

Steve Pemberton ha guanyat un BAFTA des que va deixar Benidorm

Deixant Benidorm al mateix temps que Siobhan era el seu marit en pantalla, va celebrar l’estrella de The League of Gentleman, Steve Pemberton, que va interpretar a Mick Garvey al programa des del 2007 fins al 2015.

Des que va marxar de Benidorm, Steve ha continuat apareixent a la sèrie d’antologia comèdia Inside No. 9, ha aparegut a la sèrie fantàstica Amazon Prime Video Good Omens, ha interpretat a Mr Braithwaite a Worzel Gummidge i s’ha unit al repartiment de la temporada 3 de Killing Eve com el relliscós Paul.

El 2019, Steve va guanyar el premi BAFTA de televisió a la millor interpretació de comèdia masculina pel seu treball a Inside No. 9.

Steve és pare de tres fills amb la seva parella de llarga durada Alison Rowles.

Tens alguna història per vendre? Poseu-vos en contacte amb nosaltres a webcelebs@trinitymirror.com o truqueu-nos directament al 0207 29 33033.